Općina Jajce

Javni poziv Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica za obnovu i rekonstrukciju stambenih jednica

Javni poziv obnova fmroiFederalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavilo je JAVNI POZIV izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim licima i povratnicima u Bosni i Hercegovini za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica za period 2024. i 2025. godine.
 
U cilju osiguranja uslova za održivi povratak kroz obnovu i rekonsturkicju stambenih objekata izbjeglica, raseljenih osoba i povratnika Javnim pozivom predviđeno je sufinansiranje i finansiranje obnove i rekonstrukcije stambenih jedinica izbjeglica, raseljenih lica i povratnika na području Bosne i Hercegovine kroz dodjelu građevinskog materijala, finansijskih sredstava za ugradnju građevinskog materijala i po principu „ključ u ruke“.
 
Rok za dostavljanje prijava je 30.11.2023. godine. JAVNI POZIV i PRIJAVNI OBRAZAC možete preuzeti na linku OVDJE ili direktno na web stranici Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica F BiH.
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Javni pozivi Javni poziv Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica za obnovu i rekonstrukciju stambenih jednica