Općina Jajce

Početak provedbe planova zbrinjavanja pasa u općini Jajce

cukevet1Svečanim presjecanjem vrpce danas je u Veterinarskoj stanici Jajce obilježen početak provedbe planova zbrinjavanja pasa u općini Jajce i označen početak aktivnosti na sterilizaciji i kastraciji pasa i stavljanju u funkciju dijela veterinarske ambulante za tu namjenu.

Opširnije...

Odgođena akcija čišćenja i uređenja okoliša - novi termin subota 29.4.2017. godine

Dan ZemljeNajavljena velika akcija čišćenja i uređenja grada u povodu 22. aprila Dana planete Zemlje planirana za sutra, subota, 22.4.2017. godine ODGAĐA SE zbog loših vremenskih uslova. Obavještavamo sve građane, nevladine organizacije, udruženja i institucije da će se nova akcija čišćenja i uređenja održati u narednu subotu, 29.4.2017. godine prema planiranom rasporedu.

Radionica o stereotipima i predrasudama

koalicijaosce5Koalicija za borbu protiv mržnje „Zajedno“ Jajce, uz podršku Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, bila je domaćin radionice na temu „Društvena pravda: stereotipi i predrasude“.

Opširnije...

Obavijest o izmjenjenom režimu saobraćaja

web grbObavještavamo građane da će u povodu organiziranja manifestacije BZK "Preporod" Jajce „Jajačko proljeće“ i smotre folklora biti obustavljen saobraćaj dijelom ulice Hrvoja Vukčića Hrvatinića, od Travničke kapije do Banjalučke kapije, na dan 22.4.2017. godine, subota, u vremenu od 16:30 do 19:00 sati. U istom intervalu biće zatvoren i parking prostor ispred Doma kulture Jajce.

Konačna rang lista kandidata za najbolje poslovne ideje za mlade za 2017. godinu

web grbKomisija za provođenje postupka dodjele bespovratnih novčanih sredstava namijenjenih poticaju samozapošljavanja mladih objavljuje Konačnu rang listu kandidata na Javni poziv za najbolje poslovne ideje za mlade za 2017. godinu. RANG LISTU preuzmite OVDJE

Live web kamere iz Jajca

cam1cam2

Live kamere rade sa Mozila Firefox-om i Internet Explorerom sa instaliranim VLC plugin-om.

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Vijesti