Općina Jajce

Javni poziv za uvid u Idejni projekat u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti - izgradnja stambenog objekta u Ulici Stjepana Tomaševića

web grbNa osnovu člana 66. Zakona o prostornom uređenju („Službene novine SBK/KSB“, broj 11/14) Služba graditeljstva/urbanizma, prostornog uređenja, geodetskih, katastarskih i imovinsko-pravnih poslova raspisuje JAVNI POZIV za uvid u: 
 
IDEJNI PROJEKAT radi izjašnjenja u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti za  izgradnju stambenog objekta u Ulici Stjepana Tomaševića, po zahtjevu podnositelja Matee Bilobrk. Uvid se može izvršiti lično ili putem punomoćnika dana 18.3.2024. godine, ponedjeljak, u periodu od 11:00 do 13:00 sati, u zgradi Općine Jajce (kancelarija br. 46).
 
Osobe koje se odazovu ovom pozivu dužne su dokazati da su stranke u postupku. Ako stranke u postupku ne pristupe uvidu u Idejni projekat u određenom roku, smatra se da im je pružena mogućnost uvida u projekat, te iste iz tog razloga ne mogu tražiti obnovu postupka, pa će se postupak izdavanja urbanističke saglasnosti nastaviti u skladu sa Zakonom o prostornom uređenju („Službene novine SBK/KSB“, broj 11/14).
 

Kontaktirajte nas

Općina Jajce
Ul. Nikole Šopa
70101 Jajce

  • Centrala: 030/658-011
  • Načelnik: 030/658-013

 

Vi ste ovdje: Početak Aktuelnosti Javni pozivi Javni poziv za uvid u Idejni projekat u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti - izgradnja stambenog objekta u Ulici Stjepana Tomaševića